Tmi J.Kurikka

Juha Kurikka


Kalevalainen jäsenkorjaaja, Olen aina tykännyt auttaa ihmisiä ja mikä se olisikaan parempi tapa, kuin auttaa kipujen hoidossa. Jokainen asiakas on yksilöllinen ja kaikilla meillä on omat vaivamme. Jo yksikin poistettu kipu on saavutus. 

https://kansanlaakintaseura.fi/osaajat/kurikka-juha/
Yritys sijaitsee Hämeenkyrön Sasissa ja tarjoaa kalevalaista jäsenkorjausta sekä luonto- ja eräopaspalveluita. Kalevalainen jäsenkorjaaja nimikkeen käyttöoikeuden sain 9.8.2020 

Olen koulutukseltani myös Luonto- ja eräopas, valmistunut Eräkarkusta. 

Luonnossa olen kulkenut ja retkeillyt lähes koko ikäni, erityisesti vaellukset pohjoisen erämaa-alueilla, niin talvella kuin kesälläkin ovat minulle erityisen tärkeitä. Sienestys, kalastus, marjastus ja metsästys kuuluvat myös harrastuksiini.

Lähiretkeily pirkanmaan luontokohteissa on erityisen hienoa ja todella hienoja paikkoja voi löytää jo hyvinkin läheltä pirkanmaata, kun vain tietää minne menee.

Seitsemisen kansallispuisto on minulle tuttu jo vuosien varrelta, alueella on monet mahdollisuudet hienoihin retkikokemuksiin. Helvetinjärven kansallispuisto on myös erittäin käymisen arvoinen paikka, jylhine rotkoineen.

Pirkanmaan ja suomen pohjoisen luontokohteet vetävät minua puoleensa ympäri vuoden, lähde siis mukaan!!!