MONIPUOLISTA HYVINVOINTIA

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Kalevalaista jäsenkorjausta.

Kalevalainen jäsenkorjaus on kehon mobilisaatiohoito. Sen ­tarkoituksena on laittaa nivelpinnat kohdalleen, ­avata kalvo­rakenteita, käsitellä jänteitä ja nivel­siteitä, parantaa lihasten liikkuvuutta ja vapauttaa puristuksissa olevia hermoja.

Hoidossa käytetään hyväksi kehon omia liikeratoja. Lihaskireyksiä saadaan vapautettua, kun lihaksia venytetään niiden liikeratojen mukaisesti.

Kun kireys hellittää, ­kudosnestekierto ja verenkierto vilkastuvat ja lihakset saavat paremmin happea ja ravintoaineita. Tämä helpottaa uusien solujen tuotantoa.

Hoidossa ei "niksautella" niveliä. Kaikki tehdään asiakkaan ehdoilla ja kehon viestejä kuunnellen.

- Usein ajatellaan, että mitä enemmän hoito sattuu, sitä tehokkaampaa se on. Se ei pidä paikkaansa, sillä silloin kehon puolustusmekanismit heräävät ja kivut saattavat pahentua.

Mitä rennompi keho on, sitä paremmin liikeratojen korjaaminen onnistuu.

https://kansanlaakintaseura.fi/osaajat/ 

VAELLUS JA PATIKOINTI

Seitsemisen  ja helvetinjärvenalueella on monia reittimahdollisuuksia, aina paiväretkistä muutaman yön vaelluksiin!! Kysy tarjousta, niin räätälöidään sinulle sopiva retki.

VAELLUSTA JA PATIKKARETKIÄ LUONNON HELMASSA. KYSY VALMIITA REITTEJÄ TAI EHDOTA ITSELLE MIELUISTA RETKEÄ.

HINTATIEDOT vakioretkille:

Seitsemisen SAARISOLJASELLA kierros majavan reviirillä, pituus noin 8 km / 4 tuntia leppoisaa patikkavauhtia.  25 eur / henkilö, hinta sisältää opaspalvelut ja nokipannukahvit pikku eväineen. sis. alv 10%. Min osallistujamäärä 5 henkeä ja maksimi 10 henkeä. Kysy tarjousta pienemmistä ja isommista ryhmistä erikseen!!

KOVEROLLA torpparintaival n.6 km / 3h Patikointi vauhti pidetään leppoisana ja taukoja pidetään säännöllisesti. Retkellä tutustutaan monipuoliseen luontoon ja kaikenlaisiin kysymyksiin vastaa opas. 15 eur / henkilö minimi osallistujamäärä 5 henkeä. yli 10 hengen ryhmät  10eur/henkilö. Hinta sisältää opaspalvelut koko retken ajaksi.

Voit myös räätälöidä omanlaisen retken, ja kysyä tarjousta!!

LINTURETKET

LINTURETKIÄ  YMPÄRI VUODEN, AKTIIVISIMMILLAAN LINNUT OVAT ALKUVUODESTA JA SYKSYLLÄ MUUTTOAIKOIHIN.

Pirkanmaan alueella on runsaasti lintukohteita, joissa voi nähdä harvinaisiakin lintuja. Kokeneen oppaan avulla saat linturetkestä paljon irti ja opit tunnistamaan uusia lajeja. Ota yhteyttä ja luodaan sinulle haluamasi luontoelämys.

SIENESTYS JA MARJASTUS


HALUATKO OPPIA SIENESTÄMÄÄN?

SIENESTYSKURSSI ON OIVA TAPA OPPIA SIENSTYKSEN ALKEET. TILAA SIENIKURSSI VAIKKA OMALLE TYÖPORUKALLESI.

Sienestyskurssit 5-30 hengelle, hintaan 15 eur / henkilö. Yli 15 hengen ryhmät 10 eur / henkilö. Hinta sisältää kurssimateriaalin ja alv 24% Matkakulut sovittavissa sijainnin mukaan.

MARJARETKET halumallasi paikkakunnalla, ohjatulla retkellä saat keskittyä vain marjojen poimimiseen ja opas huolehtii suunnistuksesta ja hyvien marjapaikkojen valinnasta. Marjastusretket 10 eur/ henkilö, minimi osallitujamäärä 5 henkeä. Hinta sisältää opaspalvelut, matkakulut sijainnin mukaan. Retkeen on mahdollista sisällyttää myös eväät ja nokipannukahvit. Ota yhteyttä niin lähdetään marjaan!!

HIIHTOVAELLUS


HIIHTOVAELLUS TAI VAIN HIIHTORETKI TALVISEEN LUONTOON ON ELÄMYS. NUOTIOKAHVIT JA MAKKARAT HANGEN KESKELLÄ KRUUNAAVAT PÄIVÄN.

Hiihtovaellukset seitsemisessä ja ympäri suomen talvikaudella lumiolosuhteiden mukaan. Kysy tarjousta halumallesi retkelle.